Excavacions de la Calle Excavacions de la Calle - Enderrocs Fonamentacions Rebaixos en pedra Piscines Moviments de terra

Excavacions de la Calle és una empresa familiar ubicada a Castelló d'Empúries, Girona, amb més de 30 anys d'experiència en el sector de la construcció, el que ens ha consolidat com una de les empreses de l'Alt Empordà. Durant aquest temps ens hem especialitzat en el sector de les excavacions i disposem de gran varietat de maquinària tant per fer obres petites com el cas d'una piscina amb maquinària lleugera fins a fer grans moviments de terres, rebaixos en pedra i enderrocs.

Excavacions de la Calle disposa de una gran quantitat de personal i maquinària especialitzada per realitzar tot tipus de treballs com, moviments de terra, anivellació i compactació de terrenys, excavacions sota nivell freàtic, tablaestaques, rebaixos en terra i pedra, esculleres, enderrocs, contenidors de runes, extracció de fibrociment o amiant, obra pública i civil, reparació asfalt, transports d'àrids, rases, pous, piscines i serveis de jardineria.

A Excavacions de la Calle disposem de contenidors de runes i maquinària especialitzada per a realitzar tot tipus de moviments de terra, rebaixos en pedra, enderrocs de fonaments, rases per a obra pública i civil, transports d'àrids, pous, anivellacions, compactacions amb jardineria i serveis per a la construcció a Catalunya.

Oferim servei a la zona de l'Alt Empordà: Llançà, Peralada, Castelló d'Empúries, Empuriabrava, Roses, La Jonquera, Port de la Selva, Cadaqués, La Escala, Figueres, Colera, Portbou, Navata, Sant Pere Pescador, Sant Miquel de Fluvià, Vilafant, Vilabertran, etc. I també al Baix Empordà: Albons, Begur, Bellcaire, La Bisbal, Calonge, Platja d’Aro, Colomers, Corça, Cruïlles, Foixà, Fontanilles, Forallac, l'Estartit, Torroella de Montgrí, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, etc.

Maquinària

Maquinaria

Maquinària

Giratòria 21 tn. Giratòries 18 tn. Giratòria 11 tn. Giratòria 4,5 tn. Giratòria 3,5 tn. Giratòria 1,7 tn. Retroexcavadores, Mini carregadores, Camions dúmper, Camió grua.

Treballs Realitzats

Treballs Realitzats

Treballs Realitzats

Excavacions de la Calle disposa d'una gran quantitat de personal i maquinària especialitzada per a realitzar tot tipus de treballs com, moviments de terra, anivellació i compactació de terrenys, excavacions baix nivell freàtic, ...

On estem situats

Dónde estamos

On estem situats

Estem situats al C. Poliol, 10 de Castelló d'Empúries, a la provincia de Girona (Alt Empordà). Pots contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon 972 250 624 o enviar-nos un correu electrònic a info@excavacionsdelacalle.com